follow Catalog firme » Consultanta » Consultanta constructii » Judetul NEAMT
  home     Consultanta constructii   Judetul NEAMT

Consultanta constructii Neamt

Obtineti cel mai bun pret pentru consultanta constructii completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
consultanta in constructii, consultanta constructii neamt (Piatra Neamt, NEAMT)
S.c. euro pro cons s.r.l. intocmeste cereri de finantare si documentatiile necesare in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile si ofera deasemenea servicii de proiectare in constructii, consultanta in accesarea fondurilor europene si publicitate. proiectare În construcŢii - Întocmire studiu de fezabilitate - analiză cost beneficiu - documentaţii de avizare - documentaţii tehnice în vederea obţinerii autorizaţiei de construire - proiect tehnic - intocmire..
0733 *** ***Click aici!
consultanta constructii, consultanta constructii neamt (Piatra Neamt, NEAMT)
Produse si servicii: management de proiect; oferte complete pentru licitatii; antemasuratori; devize oferta; atasamente; devize finale; planuri de afaceri; dosare de finantare; implementare standarde de calitate; consultanta economica si financiara; consultanta in probleme de personal;consultanta in importul si exportul de bunuri; organizare fluxuri de productie; diagnoza si solutii economice...
0744 *** ***Click aici!
consultanta constructii (PIATRA NEAMT, NEAMT)
C MACH ENGICONSOULT PROFESSIONAL SRL - D este infiintata si organizata sub aceasta denumire in anul 2014 si sa desfasoare activitati in domeniul constructiilor si nu numai. Societatea este o persoana juridica romana cu capital integral privat, avand forma de constituire de societate comerciala cu raspundere limitata – debutant, fiind inregistrata la registrul comertului sub numarul J27/102/2014 si avand codul unic de..
0740 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie